Online herhaalreceptservice – Apotheek De Vijzel – Dordrecht

Apotheek de Vijzel in Dordrecht

Welkom op de site van Apotheek de Vijzel. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid.

Wat vindt u verder op de website van Apotheek de Vijzel in Dordrecht? Lees over ons team, onze openingstijden en hoe en waar u ons bereiken kunt. Wilt u informatie over ons dienstrooster of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Online herhaalreceptservice

Inspelen op uw gemak en verzekerd zijn van de betrouwbaarheid en de deskundigheid van uw eigen apotheek. Met de online herhaalreceptservice van de apotheek is het mogelijk uw actuele medicatie en herhaalrecepten via internet te bekijken en te bestellen. U kunt uw medicatieprofiel inzien en tevens herinneringen instellen voor wanneer uw medicatie bijna op is. Indien u van het oude vertrouwde herhaalrecept formulier gebruik wilt maken, dan kan dit ook. Iedere patiënt heeft een eigene-mailadres  nodig , dit is  zelf gratis en snel aan te maken via sites als www.gmail.com of www.hotmail.com.

Bestaande gebruikers:

U kunt uw herhaalrecepten gaan bekijken door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt u wachtwoord bij u Patienten Login aanpassen.

Klik hier om in te loggen.

Nieuwe gebruikers:

U kunt zich registreren voor de online herhaalreceptservice via deze website.
Dit is eenmalig. Na verificatie van de gegevens krijgt u dan van ons een email met de login-gegevens voor de herhaalreceptservice.

Klik hier om u te registreren.